Dezinfectanți și echipamente de protecție în laborator

Un mediu steril și curat este esențial într-un laborator.

Nordic Chemicals vă prezintă o varietate de dezinfectanți potriviți pentru laboratoare, centre medicale, centre industriale chimice, dar și pentru a fi utilizați pe suprafețe, instrumentar, aer și tegumente.

Oferim o gamă largă de mânuși (mănuși nitril, vinyl, latex, antiacid) ochelari de laborator, șorțuri, halate, spălător de ochi, etc. 

PRODUSE

Utilizare:
Dezinfectant gata de utilizat destinat pentru dezinfectia suprafetelor prin pulverizare.

Compozitie:
Alcool etilic 19%, Alcool izopropilic 11%, Quaternary, chlorides 2 %, ammonium compounds benzyl-C8-18-alkyldimethyl, Didecyldimethylammonium chloride 0.5%, Monohydro chloride Polyhexamethylene biguanide 0,2%, excipienti.

Activitate biocida:
Bactericid SREN 1276. Fungicid si levuricid SREN 1650 ( C. Albicans et A. Niger) Timp de contact 5 min.

Mod de utilizare:
Bionet SP Sanidor se pulverizeaza direct pe suprafetele de dezinfectat, se lasa apoi sa se usuce cateva minute. Nu este necesara clatirea.

Utilizare:
Tabletele de CLOROM sunt dezinfectante clorigene pentru suprafete si obiecte contaminate: pavimente, material medical, bureti, lingerie, vesela, ustensile de laborator, toalete, fantani, piscine, etc. Tabletele CLOROM, pot fi parfumate si neparfumate. Produsul este de asemenea avizat TP4 pentru utilizare in industria alimentara.

Compozitie:
Dicloroizocianurat de sodiu dihidtrat 77.14%, factori de efervescenta.
O tableta elibereaza 1.5 grame clor activ.

Activitate biocida:
Se pune o tableta de Clorom in cinci litri de apa, solutia de lucru obtinuta prezinta activitate bactericida conform SREN 1040 si SREN 1276, activitate fungicida conform SREN 1275 si SREN 1650, avtivitate micobactericita si tuberculicida conform SREN 14348 in conditii de curatenie si murdarie. O tableta la 3 litri de apa prezinta activitate virucida conform SREN 14476- polio si adenovirus si o activitate sporicida conform SREN 13704 , bacilul subtilis si bacilul cereus.

Mod de utilizare:
Se dizolva un comprimat in 3, 5 sau 10 litri de apa si se aplica pe suprafetele de tratat.