Despre noi

Suntem o companie înființată în anul 2000, având domeniul principal de activitate comercializarea de reactivi chimici, sticlărie de laborator, ustensile și produse adiacente activităților din laboratoare chimice și de specialitate medicală sau industrială.

Experiența noastră în acest domeniu ne-a determinat să devenim un partener de încredere pentru colaboratorii noștri, și totodată, să dezvoltăm parteneriate cu producători de top precum MercK KGaA Germania, Alfa Aesar SUA-Germania, Bochem Germania, Vitlab Germania, Schott-Duran Germania și alte companii internaționale.

Funcționăm pe principiul calității atât a produselor comercializate cât și a relației cu clienții. Datorită încrederii, promptitudinii, transparenței și a profesionalismului de care dăm dovadă în activitatea noastră și a sistemului logistic de foarte bună calitate, Nordic Chemicals se plasează în topul furnizorilor de produse pentru laborator, cercetare și industrie chimică din România.

Suntem acreditați și certificați corespunzător normelor naționale și internaționale, deoarece considerăm că acestea constituie un factor care denotă seriozitatea și profesionalismul companiei noastre.

Ne adresăm în principal laboratoarelor care se folosesc în activitatea lor reactivi chimici, sticlărie și ustensile de laborator. Printre beneficiarii noștri se numără producători de medicamente, produse alimentare și băuturi, instituții medicale de stat și privat, laboratoare chimice și de cercetare, universități, instituții de învățământ și societăți industriale.

Punem întotdeauna clientul pe primul loc. Datorită experienței noastre și a cunoștințelor acumulate în anii noștri de activitate, Nordic Chemicals asigură consultanță de specialitate clienților în alegerea produselor de care au nevoie.

Gama de produse oferite:

  • reactivi de laborator
  • medii de cultură
  • produse chimice de cea mai înaltă puritate sau de grad tehnic
  • sticlărie de laborator și produse din porțelan
  • aparatură de laborator, consumabile, ustensile etc
  • hârtie de filtru pentru laborator și industrie
  • dezinfectanți pentru uz general și echipamente de laborator